2 Nisan 2010 Cuma

Gagabux ile Günde 3 $ Kazanmanın Formülü

Şuan Gagabux'tan günde ortalama 3$ kazanıyorum. Bunu nasıl yaptığımı sizinle paylaşmak istiyorum. Asında günde 3 $ kazanmak hiç fazla gibi gelmesin gözünüze bundan çok daha fazlası rahatlıkla kazanılabilir, yeterki nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilin.

Gagabux'a üye olmak ücretsiz. Ancak silver üye olmak istiyorsanız ve rented ref kiralamak istiyorsanız bir miktar para vermeniz gerekiyor. Ben Gagabux'a kaybolduğumda cebimden sadece 19 $ verdim. Ondan sonra da hiç para vermedim sadece Gagabux'tan kazandığım parayı yine Gagabux'ta ref kiralayarak değerlendirdim. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Kayıt olduğumda yaptığım ilk ve son harcama

Şimdi ne yapmanız gerektiğini aşağıda maddeler halinde formulize etmeye çalışacağım.
  1. Siteye kaydolduğunuz da ilk yapmanız gereken silver üyeliğe yükselmek olmalı.
  2. Ardından 15-20 tane ref kiralayın. İlk iki madde 20 $ geçmeyecek.
  3. Kiraladığınız refleri bir süre izleyin ve siz de reklamlara tıklamaya devam edin.
  4. Hesabınızda biriken paraların bir kısmıyla tembel reflerinizi yenileyin. (recycle)
  5. Kalan paranızın tamamını rented ref kiralamak için kullanın.
Bunu günde ortalama 3 $ kazanıncaya kadar gerçekleştirin. Yaklaşık 1 hafta içerisinde ortalama 3 $ kazanca ulaşacaksınız. Artık yapmanız gereken hesabınızda para birikmesini seyretmek.

1 hafta 20 $ lık bir gideriniz olacak sonraki 3 haftada günlük 3 dolar kazanarak ay sonunda ortalama 60 $ kazanacaksınız: Aylık kazancınız 40 $.

Ay sonunda reflerinizin süresi ve silver üyeliğinizi süresi bitecek. Tekrar 9 $ vereceksiniz. ( Burada 3 aylık silver üyelik almanız daha iyi olur ) Ancak artık refleri almak için 0,6 $ (veya silverlar için 0,54 $ ) vermek zorunda kalmayacaksınız. 0,35 $ vererek refinizin süresini 1 ay daha uzatacaksınız. Böylece aylık gideriniz de azalmış olacak.

Tüm bunları yaparken ara ara rented ref sayınızı arttırmayı veya direct ref kazanmayı ihmal etmeyin.

3 yorum:

  1. 30$ için 20$verilirmi:)

    YanıtlaSil
  2. 30$ için değil tekrar hesap yapın:

    20$lık harcama yapıyorsunuz zaten bunu yapınca 1 hafta içerisinde günde ortalama 3 dolara çıkıyorsunuz ve harcadığınız parayı da kazanmış oluyorsunuz. ( Hatta geçiyorsunuz bile )

    Geri kaldı 3 hafta yani 21 gün. 3$x21= 63$. Geri kalan 3 haftada da ortalama 60$ kazanıyorsunuz. Bu da aylık kazancınız oluyor.

    Diğer aya geçerken yine 9 dolar vererek 1 ay silver üyeliğinizi uzatabilirsiniz. Kiraladığınız reflerin süresini de tanesi 0,35$a (yani normalden daha ucuza) uzatabilirsiniz. Böylece bir önceki aydan daha az harcama yapmış olacaksınız. Ama kârınız değişmeyecek.

    Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ama ortada son derece kârlı bir durum var. Bahsettiğiniz gibi 10$değil aylık en az 60$ gibi bir kazancınız var.

    YanıtlaSil
  3. peki bu işi cebimizden para çıkarmadan yapabilirmiyiz

    YanıtlaSil

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası