26 Mart 2010 Cuma

Gagabux Silver Üyelik

Yeni bir yazıyla karşınızdayım =) Amacım Gagabux'tan daha fazla para kazanmanızı sağlamak. Bazı arkadaşlar forumlarda sadece 0,01 dolar veriyor, böyle giderse 10 günde ancak 1 dolara ulaşabiliriz gibi şeyler yazmışlar. Bu yazıyı daha çok bu arkadaşları aydınlatmak için yazıyorum.


Öncelikle elbette Gagabux gibi PTC sitelerinden tek başınıza tıklayarak istediğiniz rakamlara ulaşamazsınız, ya da ulaşsanız bile çok uzun bir süre gerekir. Bu süreyi azaltmak için referrals sistemi öngörülmüş. Referrals sistemi başka bir yazıda ayrıntılı ele alacağım ancak burada biraz değinmeye fayda var:

Referrals sizin kiraladığınız (rented) ya da doğrudan sizi referans göstererek üye olmuş (direckt) üyelere verilen addır. Siz bu referralsın yaptıkları tıklamalardan da para kazanacaksın. Yani referrals sayınız ne kadar iyiyse o kadar çok kazanacağınız anlamına geliyor bu.

Silver üyelikle referralsın ne alakası var derseniz: eğer Silver üye olursanız hem kendi tıklarınızdan elde edeceğiniz kazanç 2 katına çıkıyor hem de referralsların tıklarından daha fazla kazanıyorsunuz. Bu yüzden Silver üye olmak çok önemli. Referrals almadan önce silver üye olmalısınız. Silver üye olmak  1 aylık 9 $

Silver üye olmanın avantajları:

Tık başına kazancınız 2 katına çıkar.
Daha önce minimum 8 reklam izleyebiliyorken bu sayı günde 24 reklama kadar çıkar.
Rented referral yani referral kiralamak 1 referral başına 0,6 dolardan 0,54 dolara iner.
Referrallarınızın çektiği paraların da %1.5 unu alırsınız.
Gagabux forumlarında avatarınız altında premium yazar =) bu da bonus..

Ben silver üye oldum hem tık başına gelir iki katına çıktı, hem de daha fazla reklam görmeye başladım ( Günde 24 reklam). Dolayısıyla bu şekilde kazancınız da katlanmış oluyor.

Bir sonraki konuda Referral nedir ayrıntılı olarak anlatacağım.

5 yorum:

  1. ödeme aldın mı onu söyle gerisi boş...

    YanıtlaSil
  2. Sırf bu şekilde soranlar için 9,5 $ lık ödeme talebi yaptım. Blogu izlemeye devam edin. Ödemeyi aldığımda buraya ekleyeceğim screenshot ile birlikte.

    YanıtlaSil
  3. GAGABUX'IN ana sayfasında silver üye olunca reflerimizden 0.01 dolar değil 0.015 dolar kazanacağımız yazıyo.acaba hangisi doğrudur.

    gagabux anasayfada aynen şöyle yazıyo
    "Earn up to $0.02 per click and $0.015 for every referral click."

    YanıtlaSil
  4. aynen yazdığı gibi reflerden 0,015 kazanıyorsun

    YanıtlaSil
  5. bi sorum var önce ref kiralayıp silver üyelik için para mı biriktireyim yoksa reklamlara tıklayp silver üye olmak için para mı biriktireyim

    YanıtlaSil

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası