27 Mart 2010 Cumartesi

Gagabux Rented Referrals Nedir ?

Gagabux'ta iki çeşit referral sistemi vardır. Biri Direct Referrals, diğeri Rented referrals.

Direct Referrals
Bunlar siteye sizin referansınızla kaydolan kişilerdir. Bunların izledikleri reklamlardan da para kazanırsınız. Direct referral sınırlıdır. Yani normal üyeyseniz en fazla 15, silver üyeyseniz en fazla 50 referral sahibi olabilirsiniz. Tabi dikkat edin, bu sınır sadece direct referrals için geçerlidir.

Rented Referrals
Bunlar da adı üzerinde Rented yani kiralık referralstır. Rented referrals siteye kimseyi referans göstermeden katılmış üyelerden oluşur. Siz de bu üyeleri kiralayarak bir nevi kendi referansınız altına alırsınız. Yani referralslar robot değildir, tamamen bizim gibi siteye referans göstermeden kayıt olmuş insanlardır.

Rented referralstan elde edeceğiniz kazanç şansa bağlıdır. Neden, çünkü kiralayacağınız referralı kendiniz belirleyemezsiniz. Gagabux her bir referanssız üyeyi R23209 şeklinde kodlayarak rented referrals havuzuna  ekler. Siz de örneğin 10 referral kiraladığınız da içlerinden rastgele 10 tanesini seçmiş olursunuz. Bu 10 referralın reklamlarını düzenli olarak tıklayacağı kesin değildir, hatta siteye üye olmuş ve daha sonra hiç uğramamış kişiler de olabilir, ama tam tersi her gün tüm reklamlarını tıklayan, çalışkan üyeler de olabilir. Bu sebeple Rented Referrals bir şanstır.

Ancak tembel rented reflerinizi 0,20 dolar karşılığında değiştirebilirsiniz. Bunu da rented referrals sayfasında değiştirmek istediğiniz refi seçip recycle seçeneğini seçerek gerçekleştirebilirsiniz.

Referral kiralamanın ücreti referral başına 0,6 Dolardır. Eğer Silver üye olursanız fiyat 0,54 Dolara düşer. 

Gagabux Referrals Jackpot Nedir ?

Bildiğimiz milli piyango mantığına sahip bir çekiliş. Bu da Gagabux tarafından düzenlenen bir referral piyangosudur. Üyeler dilerlerse 0,25 Dolar karşılığında 1den 100e kadar kartlar satın alırlar. Günün saonunda seçilen 4 kart referral ödülü kazanır.

1. 10 ref
2. 4 ref
3. 3 ref
4. 2 ref
5. 1 ref kazanır.

23 nolu çekilişe katıldım ve çekilişi kazamadım =) bunu da not olarak düşeyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası