28 Mart 2010 Pazar

Rented Referrals Hiç Tıklamıyor ?

Gerek Gagabux ingilizce forumunda gerekse bizim yazıştığımız türk forum sitelerinde bu soruyla çok karşılaşıyoruz. " Rented Referrals Neden Tıklamıyor ? " Bir önceki yazıda rented referralsın ne demek olduğunu ve bu işin biraz da şansa bağlı olduğunu söylemiştim.

Burada bir de ekleme yapmalıyım; şansa bağlı ancak bir o kadar da vaçgeçilmezdir. Sadece kendi tıklarınızla rented refsiz istediğiniz paraları kazanamazsınız. Mutlaka güçlü bir rented ref ve direct ref kadrosuna sahip olmanız gerekmektedir. Ne kadar çok rented ref kiralarsanız içinde o kadar çok çalışkan rented ref olacaktır. Gagabux'tan kısa sürede 200 - 300 dolar gibi ödemeler alanlara baktığımızda hep çok az miktarda direct ref ancak çok çok yüksek miktarda (400-500) gibi rented ref sahibi olduğunu görüyoruz.

Arkadaşlar haklı olarak 50 adet ref kiraladıklarında hemen sonucunu görmek istiyorlar ve belki yarım saat bir saat içerisinde reflerinin tıklamadıklarını söylüyorlar. Ben de onlara acele etmemeleri gerektiğini, en az 1 gün bekleyerek reflerini izlemelerini öneriyorum. 3 günlük bir süre tanıyın reflerinize; 3 gün sonunda hiç tıklamadıklarını veya yeterli tıklama yapmadıklarını düşünüyorsanız 0,20 dolar karşılığında ( dikkat edin normal fiyatın 3te 1i ) bu refinizi veya reflerinizi değiştirebilirsiniz. Aslında yeni refler almaktansa mevcut reflerinizi düzenli takip edin onlar içinde temizlik ve değişiklik yapma yoluna gidin bu çok daha mantıklı olacak.

Buraya kendi kiraladığım 18 adet rented refimin tıklama tablosuna koyacağım. Beki sizin için bir örnek oluşturabilir:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası