17 Nisan 2010 Cumartesi

Ref Süre Uzatımı

Ref yenileme hakkındaki yazıdan sonra ref süre uzatımı ile ilgili de bir yazı yazmak gerekiyordu. Bu yönde istekler de gelince size ref uzatımını nasıl yapacağınızı ve ref uzatmanın önemini anlatmak istedim. Bu konuda ilk söylenmesi gereken şu ki, ref uzatımı Gagabux'ta yaptığınız gideri azaltmak için gerekli olan en önemli işlem.

Normalde 0,6 $ vererek aldığınız reflerinizi bir dahaki ay daha ucuza getirmenin bir yolu ref uzatımı. Geçen ay 0,6$ vererek kiraladığınız refinizin süresini ikinci ay 0,35$ vererek 1 ay daha uzatacaksınız. Ve bundan sonraki aylar için uzatma ücreti hep 0,35$ olacak. Tabiki ref uzatımını de belli bir sistem halinde yapmak gerekiyor. Gekişi güzel her refin süresini uzatmak size 1 aylık kayıba sebep olabilir.

Ref yenilemek ilgili yazıda belirttiğim hususlara dikkat ederek reflerinizi yenilemeye devam ederseniz zaten süreç içerisinde çok kaliteli bir ref kadrosuna sahip olacaksınız. İşte bu kaliteli reflerinizi kaybetmek istemiyorsanız, reflerinizin süre bitim tarihini takip ederek son 1-2 gün kala sürelerini uzatmanız gerekmektedir.

Bildiğiniz gibi 0,6 $ verdiğinizde refi 1 aylığına kiralamış oluyorsunuz. 1 ayın sonunda eğer refinizle ilgili hiç bir işlem yapmazsanız, o ref kendiliğinden rented ref listenizden siliniyor. Bu sebeple Çalışkan reflerinizi takip etmelisiniz ve süreleri bitmeden 1 ay daha uzatmalısınız. Tembel reflerinizi ise bırakın süreleri bitince kendiliğinden listenizden silinsinler.

Peki hangi kriterlere ve performansa sahip refler uzatılmalıdır ?

Öncelikle çalışkan bir refin en önemli özelliği aktif olmasıdır. Yani en son 5 gün önce 20 tıklamış reftense son üç gün 4'er defa tıklamış ref daha çalışkandır. Ve uzatılmayı daha çok hak eder. Bu sebeple aktif reflerinizi uzatın.

Özellikle son gün tıklamış olan reflerinizi sakın silmeyin. Çünkü bu reflerin Gagabux'la olan bağlantıları devam ediyor demektir. En son 5 gün önce 20 tıklamış refinizin tekrar Gagabux'a girecek olması ihtimali düşüktür.

Eğer en son 3 gün önce tıklamış bir refiniz varsa, on üçgün hiç girmediyse ben o refinizi uzatmamanızı tavsiye ediyorum. Ama yine de bu noktada kendi takdir hakkınızı kullanın ve bir değerlendrime yapın.

Eğer en son 5 gün önce veya daha fazla süre önce girmiş ve bir daha girmemişse hiç düşünmeyin bile. Bu reflerinizin süresini uzatmayın.


Şimdi gelelim ref uzatma işlemini nasıl yapacağınıza.

Reflerinizin süresinin ne kadar kaldığını sürekli takip edin. Süresinin bitimine 1-2 gün kalan reflerinizi uzatabilirsiniz. Uzatma işlemini rented referrals sayfasından gerçekleştireceksiniz. Süresini uzatmak istediğiniz refin yanındaki geri dönüşüm simgesine benzeyen yeşil simgeye tıklıyorsunuz ve Would you like to renew this referral for $0.35 seçeneğine "yes" diyorsunuz.



İşte bu kadar refinizin süresi 1 ay daha uzadı. Tüm çalışkan refleriniz için aynı işlemi tekrar edeceksiniz.

1 yorum:

  1. Merhaba
    Siteye üye oldum.
    Hatta upgrade ederek parada yatırdım.
    Ama 3. günde hesabımı suspend ettiler.
    Şu an siteye giremiyorum.
    Yaptığım tüm clickler ve paralarda uçtu sanırım.
    Boş bir site bence SCAM...

    YanıtlaSil

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası