19 Nisan 2010 Pazartesi

Bir Günde 6,5$ Kazanç

Gagabux ile günde 3$ kazanmanın formulü başlık bir yazı yazmıştım ve bana danışan herkese bu yöntemi ayrntılı anlatmış, 1 haftada nasıl günlük 3$ kazanca çıkabileceğini açıklamıştım. Tabiki ben de siteye yeni üye olduğum ilk hafta bunu uyguladım ve işe yaradığını gördüğüm için tavsiye ettim. Şuan üyeliğimin 4. haftasındayım ve günlük kazancım 6,5$ seviyelerine yükselmiş durumda.

Yukarıda bağlantı verdiğm yazıyı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Onu uygularsanız 1 hafta sonunda günlük 3$ seviyesine çıkacaksanız. Bu aşamadan sonra tekrar kazandıklarınızla ref kiralayabilirsiniz veya isterseniz tamamını biriktirip ödeme talebinde de bulunabilirsiniz. Bunu tamamen size bırakıyorum.

Ben ilk hafta günlük 3$ kazanca çıkınca deneme amaçlı 9,35 $lık bir ödeme talebinde bulunmuştum. Daha sonra kazandıklarımın bir miktarını ref kiralamak için kullandım. Şuna 4. haftanın ortalarındayım 102 adet toplam refim var. Günlük kazanç ortalama 6$ seviyelerine geldi.

Öngörülerimin tutması beni sevindiriyor. Bundan sonra yapacağım hamle de önemli tabi. İlk ya sonunda kazanılan paranın büyük miktarını çekmek küçük bir bölümünü ref kiralamaya vermek taraftarıyım. Çünkü bu kadar reklam izliyoruz, bir emek harcıyoruz. Aydan aya da olsa elimiz para görsün, psikolojimiz düzelsin değil mi =)

Hadi kolay gelsin.

5 yorum:

  1. merhaba bilader

    blogunu kapatabilirsin,gagabux artk scam,hala öwmenin milletede zaman harcatp bu is için kazklamanin alemi yok,1 hafta öncesine kadar bu böyle degldi kndmde bliorm ama artk böyle yani.facebook kismndada sikayetçi olanlar var baska ülkelerden.adam ödemesini istems hesabini kapamslar.ki benimde böyle oldu.türklere kasitlari war artk..ve neden surf ads bölümünden bu blogun reklaminin artik kaldrildni saniyorsun.iste bu yüzden.burada gagann fake oldugunu yaynlasaydik reklamlari tiklayanlar gaganin fake oldugunu görms olucakti.hadi karar senin

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Gagabux'un fake/spam olduğunu anladığım anda bu blogu kapatırım, bundan hiç şüphen olmasın. Bunu denemenin bir yolu var o da ödeme talebinde bulunarak ödeme yapıp yapmayacaklarını beklemek.

    YanıtlaSil
  3. valla bana sorarsan scam 36 gün oldu hala ödeme yapmadı gagbux

    YanıtlaSil
  4. aynen,koyu scam hemde..22 nisandan itibaren işler bitmiştir gagada.açık açık söyliym bedirhan boşa uğraşıyosun ödeme fln wermycekler bundan snra

    YanıtlaSil
  5. merhaba arkadaşlar. yukarıda yazdıklarınızı okudum ama anlayamadım. kusura bakmayın. ben gagabuxa üye olduğumda 3000 küsur üyesi vardı. yani 2 aydır üyeyim ve şu ana kadar 101 dolar aldım. toplam ref sayımda 124 onlarada para hacadım ama orada kazandıklartımdan. şu an 50 dolar bekliyorum 11 günde yolluyorlar. o gelince 100 dolar daha isyeyeceğim.

    YanıtlaSil

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası