10 Nisan 2010 Cumartesi

Gagabux Ödeme Neden Yavaş ?

Şuana kadar Gagabux gerçekten çok iyi gidiyor: günlük göstermiş olduğu reklam sayısı bu başarısında ve tutulmasında çok önemli bir etken. Ancak şuan için gözüken bir tek problem var o da ödemeler malesef çok yavaş.


Şuanda Gagabux Forum moderatörlerinin söyledikleri ödemelerinizi almak için maksimum 8 iş günü beklememiz gerektiği yönünde. Örneğin ben en son 03 Nisan tarihinde ödeme talebinde bulunmuştum ve buradan da duyurmuştum. 8 iş günü 15 Nisan yani Çarşamba günü dolacak, o güne kadar sessizce ödememin yapılmasını bekliyor olacağım.

Peki neden ödemeler bu kadar yavaş yapılıyor. Ben bunu 2$a ulaşıp ödeme talebinde bulunan üye sayısının çok fazla olmasına ve üye sayısının Gagabux'un tahminlerinin çok üzerinde bir hızla artmasına bağlıyorum.

Gagabux 7 Nisan tarihli açıklamasında son bir haftada üye sayısının 150.000 den 230.000 seviyesine çıktını açıklamıştı. Bu kesinlikle çok yüksek bir üye artış oranı.

Bu da doğal olarak ödeme hızına yansıyor. Fakat aşılamayacak bir problem olmadığını düşünüyor. Gagabux kurulalı daha 4 ay oldu. İlk önce sitenin yavaşlaması sorunuyla karşılaştılar. Çünkü birden çok fazla ziyaretçi kazanınca sistemleri yetmedi ama bunu yaptıkları iyileştirmelerle aştılar. Bence ikinci problemi de yapacakları iyileştirmelerle aşacaklardır.

Tüm dileklerimiz bu yönde.

7 yorum:

  1. selam ben 16 mart ta 2.11 ödeme istedim ama hala gelmedi upgrade veya 7 rental referans satın al dediler 7 ref kiraladım ama hala ödeme gelmedi

    YanıtlaSil
  2. Umarım GagaBux da scam olmaz..

    YanıtlaSil
  3. scam mi degilmi bilmem maa max takılacagım tarih ay sonudur su an denememin sebebi de biriktirdigim para ile premium alıcm

    YanıtlaSil
  4. 4 Tane direkt refim neden silindi acaba? Bir arkadaşımda biriken paralarını almak için talepte bulundu fakat alamadı. Eğer bir sistem ödeme yapmıyorsa inandırıcılığını kaybetmeye mahkumdur. Boşu boşuna pati çektirmesinler. Bu blogu oluşturan arkadaş sende insanların ümidi ile oynama.

    YanıtlaSil
  5. kimsenin ümitleriyle oynamak gibi bir niyetimiz yok. tam tersi inanların daha fazla para kazanlarını sağlamaya çalışıyoruz. bi çok arkadaş ödeme talebinde bulunduk ve ödemelerimizi sounsuz bir şekilde aldık. söylediğiniz problemleri gagabux a iletmenizi tavsiye etmekten başka yapabileceğim birşey yok.

    YanıtlaSil
  6. Ödememi kesinlikle aldım ve üyeliğimi de yükseltmeyi düşünüyorum reklamlarda aradan kısa bir süre geçiyor sonra tekrar yenileniyor yani durmadan bilgisayar başında olursanız sayfayı arada bir yenileyebilirsiniz günde 2 kat reklama bile tıklayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. ben 3 ödeme aldım 2 dolar 5 ve 7 dolar en son 15 dolar istedim ama hala ödenmedi 10 gün oldu son ödememide 20 günde yapmışlardı premiumum ve baya ref aldım umarım scam çıkmaz ama ödeme yavaşlığı dışında iyi gidiyor

    YanıtlaSil

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası