3 Nisan 2010 Cumartesi

Gagabux ile Bir Günde 28 Reklam

Arkadaşlar hep silver üye olmanın avantajından bahsediyorum. Gagabux ile ilgili benimle iletişime geçenlere ilk olarak sırayla şu iki soruyu soruyorum :
  1. Henüz Gagabux'a üye oldun mu ?
  2. Silver üyelik aldın mı ?

Neden ısrarla silver üyelik üzerinde duruyorum. Çünkü silver üyelik Gagabux'ta para kazanmanın altın anahtarıdır. Normal üye olarak istediğiniz paralara hiç bir zaman erişemeyeceksiniz. Büyük ihtimalle aylarınızı harcamanız gerekecek ve sıkılıp bırakacaksınız.

Daha bugün konuştuğum bir arkadaş 2 haftadır ancak 1,5 dolar kazanabildiğini söyledi. Kendisine derhal silver üye olması gerektiğini hatırlattım. Silver üye olarak ve akıllıca referrallerinizi yöneterek 2 haftada kazanacağınız 1,5 doları, 3-4 saatte kazanabilmeniz işten bile değil.

Durum böyle olunca silver üye olmak şart oluyor. Daha önce silver üyelik ile ilgili yazımda avantajları sıralamıştım. Oraya tekrar bakabilirsiniz. Ancak ben bu yazıda başka birşeyden bahsedeceğim.

Silver üye olduğunuzda günlük size gösterilen reklam sayısı da artıyor. Bazı arkadaşlar Gagabux'un az reklam gösterdiğinden dem vurmuşlar. Ben de onlara bugün benim izlediğim reklam sayısını screenshot ile birlikte göstermek istiyorum:


Evet, tam 28 reklam. Üstelik silver üye olduğunuzda tık başına geliriniz iki katına çıkıyor. Durum böyle olunca önerimi tekrar yineliyorum ve eğer imkanınız varsa aylık 9 $ veya üç aylık 20 $ vererek silver üye olun ve kazancınızı hızlandırın derim. Emin olun verdiğiniz 9$ doları 1 hafta içerisinde çıkartacaksınız ve kalan 3 haftada kâr etmeye başlayacaksınız.

Herkese kolay gelsin.

4 yorum:

  1. Alt üyen vardır tabi 1 haftada çıkartırsın o parayı.Peki ya olmayanlar..Bence gereksiz siteler gitsinler gerçek reklam bulsunlar.Bizde silvermiş bilmem neymiş uğraşmayalım.

    YanıtlaSil
  2. 3 aylık alırımda ya site 2 aya giderse?

    YanıtlaSil
  3. Haklı bir yaklaşım senin ki ama risk almadan da kazanılmıyor. Sonuçta internet üzerinden yapılan her işte mutlaka risk vardır.

    YanıtlaSil
  4. GErcekden 1 aylık almam laızm 6.5 dolar var xD

    YanıtlaSil

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası