16 Mayıs 2010 Pazar

3 Hafta Oldu Ödeme Hâlâ Gelmedi !

Şuradaki yazıda ödeme talebinde bulunduğumu yazmıştım. Tarih 22 Nisan 2010'du ve şuan 16 Mayıs 2010'a gelmiş bulunuyoruz. Ödemem hâlâ gerçekleşmedi. Pek çok kişinin ödemesinin 1 ay sonunda yapıldığını biliyorum ama buna karşın 1 ayı geçmesine rağmen ödemesi yapılmayan arkadaşlar da var. Gagabux'un bunu yapmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Tamam bu işin riskli olduğunu işin başından kabul etmiştik ama burada kimse de ye emek ve vakit harcatacak halim yok.

Gagabux'a son 1 hafta daha süre. Zaten bunu sitedeki iletişim araçları vasıtasıyla ilettim. Eğer 1 ay dolduğunda yani 1 hafta sonra hâlâ ödemem gerçekleşmezse bu blogu açtığınızda karşınızda sadece Gagabux is a Scam yazısını bulacaksınız. Söz verdiğim gibi bunu yapacağım.

Şuanda Gagabux'un azımsanamayacak bir takipçisi var ve Google'da gagabux yazınca Gagabux'un kendi sitelerinin hemen altında yer alıyor. Bunu yaptığımda Gagabux'un Türkiye'den ciddi üye kaybına uğrayacağını düşünüyorum. Tabiki r10.net'teki konumuzda da aynı şekilde bunu dile getireceğim.

Şimdi Gagabux'A 1 haftalık süre, Eğer 22 Mayıs Cumartesi gününe kadar ödeme gerçekleşmezse söylediğimi gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın. Ozamana kadar GagabuxTr'nin üst kısmına bir chat kutusu yerleştiriyorum ve sizi oraya Gagabux ile ilgili düşüncelerinizi söylemeye davet ediyorum.

Not: Gagabux is a Scam yazısı yazılmıştır. 3 gün boyunca sitede sadece Gagabux is a Scam yazısı ve bir adet chat kutusu konulmuştur. Sitenin linki gagabux foruma, gagabux ticketa, gagabux facebook hesabına gönderilmiş ve gagabux yetkililerinin de görmesi sağlanmıştır.

6 yorum:

  1. arkadaşlar süper bir ptc sitesi buldum anında ödeme yapıyor ve minimum ödeme tutarı da yok. dün 4 reklama tıkladım. paypal hesabıma yatırdım parayı 1 2 dk sonra yattı hesabıma.sanırım site yeni kuruluyor en azından şimdilik faydalanmak lazım. denemesi bedava..

    http://www.buxforlife.com/register.php/mbsahan.html

    YanıtlaSil
  2. benim ödeme bugün geldi arkadaşlar 33 gün sonra.kanıtıda burada burayada yazmıştım.adamlar bekletti ama sonunda ödedi demekki site halen ödüyor.

    gagaBUX.com sent you $47.09 USD Transaction ID: 5Y014054AH541890B


    Dear ,


    gagaBUX.com sent you a payment of $47.09 USD.

    Note from gagaBUX.com:
    Would be a great help if you could post your payment proof to our forum, thank you

    Get the details

    Don't see the money in your account?
    Don’t worry - sometimes it just takes a few minutes for it to show up.

    Sender Information
    gagaBUX.com
    sales@gagabux.com
    +44 1414162813


    Thanks,
    PayPal

    YanıtlaSil
  3. hala şans veriyorsun ya helan benim ödeme talebin 16.03.2010 du şuan ki tarih 19.05.2010 ödeme hala gelmedi defalarca admine mesaj attım oralı olmadı foruma konu açtım hiç biri onaylanıp yayınlanmadı daha nası scam olmasın bu site ben olsam 1 ay önce scam yazardım buraya

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar reklam sayısı çok olan bir site buldum . minimum ödeme 0.02 $ . hergün azda olsa ödeme alıyorum üye olmak isterseniz:

    http://www.paidtoclick.in/index.php?ref=interkazanc1

    YanıtlaSil
  5. Reklam sayısı 100 un ustunde dun denedim ve direk paramı gonderdiler


    http://www.PaidToClick.in/index.php?ref=Gkhan.


    Kanıt
    http://i46.tinypic.com/ja9mkh.jpg

    YanıtlaSil
  6. merhaba sevgili meslektaşım
    öncelikle bloğun çok işlevsel tebrikler
    fakat gagabux scamdır diye bir manşet atmanın zamanı geldi senin için bunu bir düşün sonra geç kalmış olabilirsin kolay gelsin

    YanıtlaSil

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası