3 Nisan 2010 Cumartesi

Tembel Rented Refleri Değiştirin

Rented refin ne demek olduğunu ve rented refin biraz da şans olduğunu daha önce anlatmıştım. Peki diyelim ki rented ref kiraladınız ve bu rented refiniz hiç tıklamıyor. Ben bu tür rented reflere tembel ref diyorum. Bir aylık kiraladığınız ve 0,6 dolar verdiğiniz tembel reflere 1 ay boyunca bağlı kalmak zorunda değilsiniz.


Yapmanız gereken rented reflerinizi yenileriyle değiştirmek. Buna "recycle" deniyor. Üsteli değişim ücreti normal ref fiyatının üçte biri yani 0,20 dolar. Bunun için yapmanız gereken rented referrals sayfasına gelip tembel olan reflerinizi recyle diyerek yenisiyle değiştirmek.


Peki refin tembel olduğunu hangi ölçüye göre belirlemek lazım. Ben kendi yöntemimi anlatayım:

Her hafta mutlaka düzenli olarak rented reflerinizi kontrol edin. (Para uygun bir gün)
İçlerinden son üç gün hiç tıklama yapmayanları veya 1 hafta boyunca 2 doları geçememiş olanları tembel ref ilan edin ve yenisiyle değiştirin. Bu kadar basit.

Bunu her hafta yaparsanız bir süre sonra rented ref gelirlerinizin arttığını ve çok daha kaliteli bir rented ref ordusuna sahip olduğunuzu göreceksiniz.

Rented referrals sayfasında recycle dışında bir de renew seçeneği var. Ücreti 0,35 dolar olan bu seçenek refinizin süresini 1 ay daha uzatmak istediğiniz anlamına geliyor.

Reflerinizin sürelerinin dolacağı tarihleri de iyi takip edin, tembel olmayan, iyi tıklamalar yapan reflerinizi süre bitmeden yenilemeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Söylediklerimi 1 ay boyunca uygulayın. Bunları yaparsanız referral gelirlerinizin doğru orantılı olarak artacağını göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

video sikiş porno sikiş 2010 vizyondaki filmler kurtlar vadisi pusu sohbet ordu sesli sohbet avşa adası